Hírek, események

Mikrocement konyhapult

Konyhapult mikrocement bevonattal

Beton hatású pultot kiválóan utánzó felületet lehet készíteni mikrocement felhasználásával is.

Ez a technika nem újkeletű de az utóbbi években egyre inkább divatban jön az interiör tervezések esetén, egyszerűbb kivitelezése miatt.

A kivitelezés során egy megfelelően stabil előkészített MDF lapra vagy más, könnyen felépíthető felületre visszük fel a mikrocementes rendszer elemeit, egymást követően . Az elkészült felület védelmét vizbázisú vagy epoxy lakkal végezzük el.

 

Betonpult impregnálás

A betonpultok impregnálása vagy lakkozása kritikus pont. A későbbi használat jellege erőteljesen meghatározza milyen anyagot érdemes választanunk gyönyörű egyedi bárpultunk, asztalunk, konyhapultunk, stb. felületének védelmére.

Alapvetően beszívódó, és felületen maradó, illetve vizes bázisú vagy oldószeres anyagokat különböztetünk meg.

Előre érdemes tisztáznunk, hogy minél tömörebb, keményebb az alapfelületünk, betonpultunk, annál jobb a felületi zárása.!

Javasoljuk Nanosil és Pentrasil, valamint Nanotech termékeink használatát.  Ezek a felület tömöritése mellett felületi védelmet is biztosítanak, és ami a legfontosabb, környezetbarát anyagok, hatásukat a felületbe mélyen beszívódva belülről fejtik ki, a mikropórusok, kapillárisok kitöltésével, lezárásával.  Ajánlásunk elsősorban a nagy kémiai és olajállóságot biztosító  termékre a Nanotech felületkezelőre esik, mert ár / érték arányban véleményünk szerint ez a legjobb !

Nanotech angol nyelvű adatlap : NANOTECH_EN    —   Nanotech árak

További lehetőség minőségi Epoxi gyanták használata, – ezekről azonban másik cikkben írunk részletesebben.

Betonpult impregnálás

Lithium silikat , betonlakk, betonvédő impregnálószer. Pentra sil, Nanosil,

 

Metal design

Metál ezüst, bronz, vagy oxide megjelenésű betonpult ? ..  IGEN !

Magyarországon elsőként kezdtük meg a  mikrocementes metál  felületi megjelenésű emelt kopásállóságú bevonati rendszerek forgalmazását és a padlóra, falakra, pultokra alkalmazott kivitelezését.

Ez az anyag kompozíció társainál erősebb, rezisztens felületet nyújt, 3 öszetevőjének köszönhetően, szinte azonos megjelenésmellett mint azt a hagyományos mikrocementes anyagoktól megszokhattuk